13 Şubat 2011 Pazar

Dünyası küçük insanların acıları büyüktür. Çünkü acılarından başka bir şeyleri yoktur ilgilenecekleri.
Dünyası büyük insanların ise acıları küçüktür. Çünkü zamanları kalmaz acıları ile ilgilenecekleri.
Bazılarının ise acıları gülünçtür. Çünkü acıları samimi değildir. Acılarını kendileri yaratırlar. Çünkü hiçbir şey yoktur ellerinde başka ilgilenecekleri.

diye geçti içimden. içimden bir de kız geçti tam o vakitte. kız çabucak geçti.dedim ki;
kız ne bu hız. hiç geçmesin isterdim oysa. düşünsene aslında hep aradığım oysa. bu bir manifesto işte.başlı başına bir cenk çağrısıdır yaşamak.içini karatma bak yaşam ak. hem nasılda şereflidir aldığın nefesin annenden dolayı olduğunu iyice bellemek. mahsus kanatırsın yaralarımı, nasılda bilinçli bilinçli bakıyorsun sevişirken.sev.iş.erken.derken sevişmek nasıl da bir saçmalamaktır.yaşam dediğim gibi saçmalam kadar aktır.hayat koca bir saçmalıktır. ama aktır.doğrumuyum daktır.

allahım.al ahım.ı. herşey senden madem her şey sana dönsün.sen asıl ve bizzatihi yönsün.önsün.arkasın. namus düşüncesi geliştirir ar kası nı. pazularımızdan şişkincedir biz türklerde.avrupalılar kadar önem verir ön sevişmeye beyaz türklerde.hem allah hepimizin allahıdır. saçmalama jesus giderayak şarap içmekte neyin nesi. mevlana gibi döner başım duyduğun ise içimden gelen ilahi melodi. neyin sesi.

sevgilimle sevişirken içime allah kaçtı. boaşlmıyorum çıkar geri diye. bir kutu sakız çalıp atıyorum arka cebime. bakkal amca bağırıyor çıkar geri diye. deli gönlüm abdal olmuş gezer gary gary diye. öyle işte herşey birbirini çağrıştırıyor.ali ipi tut, çağrış tırı yor. hem zaten rusya da herkes komünist değil mi bilemedin orospu. veni vidi vici gibi or os pu. bir orospunun ilk görevi getirmektir. bir nevi garson gibi yani. hizmet sektörü. aramızda kalsın orospuların çoğu renk körü. sizi hiç sevmedim. burdan sektörün . arkanızdan küçük su dökecem ama korkum penisimin fermuarın arasına sıkışması. en büyük hayalim kullandığım arabaya 10 tane liseli kızın tıkışması.

tedavim iyiye gidiyor aslında. doktor amcalar nasıl sevdi beni sanki neşterim ben. her tedavilerinde yanlarında götürüyorlar. göt.ürüyor. durmadan her yer göt doluyor. lar. seni sevmemle ilgili kuşkularımızda azaldı. doktorlar seni sevdiğime ikna olur gibiler. seni kaçırmam için iki kişi lazım. hastaneden murat la yusuf var. olur gibiler. tıknaz ikiside. bizim onur gibiler.


gecelikle kalma üşürsün esenlikle kal.
sen bırak onlar düşünsün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder