10 Ağustos 2012 Cuma

Dua etmekten bıkan ABD Kökenli müsluman rapçi der ki: "Amin again man"




Ne zamandır böle sikik sikik konular da bir şeyler yazıyorum.Hani olur ya bişeyler karalarsın sonra kaydeder atarsın bir yere, deftere yazdıysan saklarsın.
Ben o işi bıraktım işte direk bloga yazıyorum. Düşününce ne garip ama, teknolojiyi farketmeden nasıl kanıksadık.Dijital günlük ne amk. Her neyse bu aralar
sevdiğimiz kardeşimiz, şahsen benim reis demekten en hoşlandığım adam Serkan reis ki güneş gibi sarışındır kendisi, gözleri aman allahım orman sanki, askere gidiyor.
Onun askere gitmesi üzerine geçen aklıma ne zamandır gelen bir şey geldi. Şeklimizin on numero olduğu gecelerden birinde gamzeli bulgar,tarz adam ömer arkadaşıma
ki kendisi bıçkın bir pendiklidir bir kısa film projezi yumurtlamıştım. Oradaki muhabbet te askerlik ile ilgiliydi ve nicedir o muhabbet aklımda dönüp duruyor.
Askerlik ya sandığımız gibi bir şey değilse?
Düşünsenize de askerlik aslında erkek ırkının kadın ırkına söylediği en büyük yalansa.
Ya tüm erkekler sözbirliği etmişesine aynı yalanı söylüyorsa, ve aslında allah cennet kıyamet her şey oyunsa, bu büyük oyunun inanılmaz dekorların tek sebebi kadınların
bilmemesi gereken bir sırrı saklamaksa. Askerlik ya kadınların bildiği gibi bir şey değilse?
Daha kötüsü askere gitmemiş erkekler bile bu sırrı bilmeyecek...
Askeriye denen şey meğerse içeride karıların havuzların alkol ve uyuşturucuların dolu olduğu Büyük Seyduna'nın cenneti gibi bir yerse.
Erkek askere gidene kadar askerden korkar gidince ne görsün her yer şahane karılar sınırsız alkol ve sex partileri ile dolymuş. Akeriye  dejenarasyonun başkenti gibi bir yermiş meğerse.Erkekler kadınlardan izole böyle bir ortam yaratmak için askerlik yalanını söylüyor ve binlerce yıldır milyonlarca kişiyi sırf bu uğurda öldürmekten geri durmuyorsa.
İnsan canı ölen çocuklar yanan evler bu büyük planın bir parçası ise. Bu sırrı kadınlara söyleyenler dayanamayıp dillendirenler hemen öldürülüyor şehit deniyorsa.
Ben böyle olmasını umuyorum inandırıcı olsun diye de anılar anlatılarak kötü iğrenç bir ortam olduğu sürekli kadınlara söyleniyor.
Hatta psikolojik bir silah olarak bile asker muhabbeti denen bir olgu yaratılmış ve kimse anılarını dinlemek istememektedir.
Bu güne kadar hiç askerlik anısı dinlememiş bir kız bile a"yy hayatta dinleyemem çekemem" demektedir.Çünkü bu böle olduğu için değil erkeklerin sırf bunu böyle bilsin kadınlar
isteği üzerine inandırılmış bir parodi. Sebebi de soru falan sorarsa bir şey kaçırırım ağzımdan açık veriririm korkusu.
Aman allah'ım ne zekice değil mi. Planın müthişliğine bak
Böle olması ne güzel. Diğer türlü üç beş kanı bozuk para kazansın diye gencecikk çocukların birbirini öldürmesi çok acı.Bu daha büyük bir insanlık suçu değil mi?
Allah'ım nolur böye olsun.Amin.

Ps: Serkan Reiste dönsün bir an önce. O bize lazım.Amin again man.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder